Maiseri-logo_valkoinen
Wago messuosasto
0 +
Rakennetut
messuosastot
0 v
Kokemuksella

MESSUOSASTOT
MAISERILTA

Maiseri Oy on yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista messuosasto ja tapahtumarakentajista. Toteutamme vuosittain satoja messuosastoja eri puolille Suomea ja Eurooppaa.

messuosasto, messuosastot, messurakentaja

Maiseri Oy on yksi Suomen suurimmista messuosasto ja tapahtumarakentajista. Toteutamme vuosittain satoja yksilöllisiä messuosastoja eri puolille Suomea ja Eurooppaa.

Messuosastot on yrityksemme kulmakivi. Suunnittelemme, rakennamme ja varastoimme messuosastot tarpeidenne mukaan. Olemme ylpeitä siitä, että voimme auttaa asiakkaitamme tekemään vaikutuksen messuilla ja tapahtumissa. Messuosastot ovat tärkeitä brändinne esittelyssä ja viestinnässä, ja me autamme teitä tekemään niistä unohtumattomia.

Miksi valita juuri Maiseri messurakentajaksenne?

1. Innovatiivinen suunnittelu:
Tiimimme on tunnettu luovasta ja innovatiivisesta lähestymistavastaan messuosastojen suunnitteluun. Luomme ainutlaatuisia, visuaalisesti vaikuttavia ratkaisuja, jotka erottavat teidät kilpailijoistanne.

2. Räätälöidyt ratkaisut:
Ymmärrämme, että jokainen yritys on erilainen. Siksi suunnittelemme messuosastonne tarpeidenne mukaan ja budjettiinne sopivaksi. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka heijastavat brändinne identiteettiä ja viestivät tehokkaasti viestiänne.

3. Laadukas toteutus:
Puuseppämme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka ovat sitoutuneet laadukkaaseen työhön. Rakennamme messuosastonne huolellisesti ja tarkkuudella, jotta voitte luottaa siihen, että kaikki sujuu suunnitelmienne mukaisesti. Meillä on myös pitkät suhteet alihankkijoihimme, yhteistyömme on hioutunut saumattomaksi vuosien saatossa.

4. Projektin hallinta:
Me hoidamme projektinhallinnan puolestanne. Se tarkoittaa vähemmän stressiä teille ja enemmän aikaa keskittyä muihin tärkeisiin asioihin. Pidämme teidät aina ajan tasalla projektin etenemisestä.

5. Asiakastyytyväisyys:
Asiakkaamme ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, ja pyrimme aina ylittämään odotuksenne. Monien tyytyväisten asiakkaidemme ansiosta olemme saaneet vahvan maineen alallamme.

6. Ekologisuus:
Ymmärrämme ympäristövastuumme ja pyrimme minimoimaan jätteen määrän ja ekologiset vaikutukset. Tarjoamme kestäviä vaihtoehtoja, ja kierrätämme messurakenteita vuosia, mikä vähentää ympäristökuormitusta. 

Pyydä tarjous

Pyrimme vastaamaan tarjouspyyntöihin viimeistään seuraavana arkipäivänä

Yhteyshenkilöt
messuosastot:

Sami Isohella
sami@maiseri.fi
020 734 3833

Kai Porotähti
kai@maiseri.fi
020 734 3835

172 vastausta

Tarvitsette messuosaston, mutta miten edetä?

messuosastot

1. Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä ja kerro alustavasti tarpeistasi. Minne tarvitset osaston, koko, tarpeet ja alustavat ideat. Kerro meille myös jos teillä on varattuna tietty budjetti projektille, se auttaa meitä hahmottamaan mikä olisi paras ratkaisu juuri teidän budjetillinne.

2. Suunnitelma

Suunnittelemme tarpeitasi vastaavan messuosaston ja piirrämme siitä 3d-kuvat. Laskemme teille alustavan kustannusarvion. Teemme tarpeiden mukaiset muutokset vielä ennen kuin osasto siirtyy tuotantoon. Hoidamme myös osaston teknisten piirrustusten, kuten ripustuspisteiden ja sähköjen suunnitelmat.

3. Messut lähestyvät

Messuilla ehkä tarvitsette esimerkiksi osastosiivouksen tai sähköä tuotteillenne? Hoidamme tarvittaessa osaston tekniset tilaukset ja autamme kaikissa messuihin liittyvissä kysymyksissä. Projektipäällikkö on apunanne projektin alusta loppuun.

4. Tapahtumapäivät

Rakennamme osaston valmiiksi messujen rakennuspäivien aikana, te voitte siis saapua energisenä suoraan paikalle vaikka vasta kun tapahtuma alkaa. Aloitamme purkamisen heti tapahtuman päätyttyä ja voimme tarpeen mukaan varastoida osaston myös seuraavia käyttökertoja varten, ekologista!

Messuosastot | Galleria

Messuosastot visualisoituina.
3D-kuvista näet miltä osastosi tulee näyttämään ja saat realistisen kuvan tilastasi.

messuosastot
messuosastot
messuosastot
messuosastot
messuosastot
messuosastot
messuosastot
Meille saa antaa antaa suoraa palautetta

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Ota yhteyttä

Teillä tarve, meillä ratkaisut

Yhteistyö kanssamme on avain menestyksekkääseen ja vaikuttavaan tulokseen. Tarjoamme ainutlaatuista lisäarvoa asiakkaillemme monipuolisilla palveluillamme ja sitoutumisellamme saavuttaa tavoitteet yhdessä.