Maiseri-logo_valkoinen

ERIKOISKALUSTEET

UNIIKKEJA JA LAADUKKAITA KALUSTERATKAISUJA TILAASI

Valmistamme ja tarvittaessa myös suunnittelemme erikoiskalusteet sisustettavaan tilaasi. Meiltä saat yksilölliset ja yrityksesi brändin mukaiset mittatilauskalusteet mm. esittelytiloihin, ravintoloihin, myymälöihin ja muihin yritystiloihin.

Yrityksesi ilmeen mukaan toteutetut kalusteet antavat parhaan mahdollisen vaikutelman yrityksestäsi, kun asiakkaasi astuu tilaan. Saat mittatilauskalusteilla myös optimoitua tilan käytön parhaalla mahdollisella tavalla, kun valmistamme kalusteen ilmaisen mittauskäynnin jälkeen saaduilla mitoilla tilaan sopivaksi.

Kokeneet kalustepuuseppämme eivät kavahda villeimpiäkään ideoita. Heillä on käytössään nykyaikaiset koneet CNC-työstökeskuksesta kalustemaalaamoon. Alihankkijoinamme on alan parhaat tekijät esim. metallirakenteissa ja verhoiluissa. Kaikessa tekemisessämme on mukana aito pohjalainen ammattiylpeys. Sen minkä valmistamme myös tarvittaessa asennamme.

Ole yhteydessä niin teemme tarjouksen, josta on vaikea kieltäytyä.

erikoiskalusteet

Pyydä tarjous

Pyrimme vastaamaan tarjouspyyntöihin viimeistään seuraavana arkipäivänä

Yhteyshenkilö
Sami Isohella
sami@maiseri.fi
020 734 3833

TOTEUTUKSIAMME

IKH-AREENA MYYNTITISKIT

OMASP NORDIC BUSINESS FORUM MOCKTAILBAARI

LÖYLY-RAVINTOLA, MYYNTITISKIT JA -KÄRRYT TOTEUTUS

KUUSI HYVÄÄ SYYTÄ HANKKIA ERIKOISKALUSTEET

Mittatilauskalusteiden hankkiminen voi olla pitkän aikavälin sijoitus sekä ympäristön että taloudellisen kannattavuuden kannalta. Vaikka ne saattavat aluksi vaikuttaa kalliimmilta, niiden laadukkuus, kestävyys ja ympäristöystävällisyys tekevät niistä harkitsemisen arvoisen vaihtoehdon verrattuna halpoihin ja heikkolaatuisiin massatuotteisiin.

OmaSP baaritiski

Yksilöllisyys

Jokainen tuote, jonka valmistamme, on ainutlaatuinen. Emme tarjoa valmiita ratkaisuja, vaan työskentelemme yhdessä sinun kanssasi luodaksemme juuri sinulle sopivan kalusteen. Olipa tarpeesi millainen tahansa, me räätälöimme sen tarpeisiisi ja toiveisiisi täydellisesti.

Pitkäikäinen sijoitus

Erikoiskalusteet ovat yleensä investointi, joka tuo pitkäaikaista arvoa tilaasi sekä tyytyväisyyttä ja iloa käyttäjilleen vuosiksi eteenpäin. Laadukkaista kotimaisista materiaaleista valmistettaessa tuotteet kestävät pidempään kuin massatuotetut huonekalut.

Optimoitu toimivuus

Suunnittelemalla kalusteet mittatilaustyönä voit varmistua, että ne ovat täysin toimivia ja vastaavat käyttötarkoitustaan parhaalla mahdollisella tavalla. Voit sisällyttää erikoiskalusteisiin juuri sellaisia toiminnallisuuksia ja yksityiskohtia, joita tarvitset tai joista unelmoit tilassasi.

Laadukkaat materiaalit

Mittatilaustyönä valmistetut erikoiskalusteet tehdään laadukkaista materiaaleista, mikä takaa niiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden.

Uniikki ilme

Erikoiskalusteilla voit luoda tilaan täysin omanlaisensa ja persoonallisen ilmeen, joka erottuu massatuotetuista vaihtoehdoista.

Ekologinen ratkaisu

Panostamalla tarpeeseen valmistettuun laatuun, kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen. Tämä voi auttaa pienentämään hiilijalanjälkeä ja ympäristöhaittoja.

Meille saa antaa antaa suoraa palautetta

ASIAKKAIDEN KOKEMUKSIA

Ota yhteyttä

Teillä tarve, meillä ratkaisut

Yhteistyö kanssamme on avain menestyksekkääseen ja vaikuttavaan tulokseen. Tarjoamme ainutlaatuista lisäarvoa asiakkaillemme monipuolisilla palveluillamme ja sitoutumisellamme saavuttaa tavoitteet yhdessä.