Design-osastot

 

Design-osastot

 

Maiseri Oy on yksi Suomen suurimmista messu- ja tapahtumarakentajista. Toteutamme vuosittain satoja yksilöllisiä osastoja eri puolille Suomea ja Eurooppaa. Palvelemme suunnittelusta toteutukseen, pohjalaisella ammattitaidolla ja -ylpeydellä. Hyvä asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia.

 

Suunnittelu

Haluatko että nykyinen messuosastosi olisi erottuvampi, toimivampi ja kustannustehokkaampi? Haetko parasta mahdollista messukonseptia? Haluatko, että visualisoimme, kuinka ideasi toteutettaisiin käytännössä?

Suunnittelijamme ottavat mielellään haasteesi vastaan ja tekevät havainnollisen 3D-esityksen sekä kustannusarvion.

 

Toteutus

Design-osasot

Pieni tai suuri osasto, myymälä, shop-in-shop, demotila: me toteutammene siinä laajuudessa kuin haluat. Tekniikkatilaukset, kutsut, kuljetukset, rakentaminen, siivoukset, purku, varastointi tai vaikka esittelijöiden asusteet. Kaikki hoituvat vuosikymmenten kokemuksella. Toteutamme työt aina kustannustehokkaasti, mutta silti laadusta piiruakaan tinkimättä.

 

Kuljetus, varastointi

Kuorma-automme ovat tuttu näky aina siellä missä tapahtuu. Huolehdimme tavarasi messupaikalle ja takaisin. Lämmintä varasto- ja työtilaa meillä onkäytössämme yli 3.000m2, sinne mahtuvat varmaankin sinunkin messutavarasi!

 

Vuosisopimukset messuille

Vuosisopimuksen tekemällä voit olla varma että eri messuilla oleva osastosi on aina halutunlainen ja laadukas. Käytämme soveltuvilta osin osaston rakenteita, kalusteita ja somisteita useaan kertaan. Kuljetamme ja varastoimme näyttelyesineet, esitteet ja muun rekvisiitan. Tästä asiakkaamme saavat selvää säästöä ja stressivapaita messuja!


 

 

 

Yhteyshenkilöt

 

Sami Isohella

sami(at)maiseri.fi

020 734 3833
040 746 2425

 

Jari Isohella

jari(at)maiseri.fi

020 734 3831
0400 680 866

 

Mika Rinne

mika(at)maiseri.fi

020 734 3835
040 722 5513

 

Takaisin ylös